Corona Maatregelen


14-10-2020

Geachte gast,

Helaas zijn wij per 15 oktober weer gesloten i.v.m. de aangescherpte maatregelen. Maar we zitten niet stil en zijn u graag tot dienst!
Kijk op de website onder het kopje “Afhalen & Bezorgen” voor meer informatie op welke wijze u tóch van één van onze heerlijke maaltijden kunt genieten.

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in ‘t Ruifje. Blijf gezond!

Met gastvrije groet,
Team Eetcafé ‘t Ruifje 

——————————————————————————————————————————————————————–
01-06-2020

Geachte gast,

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij u sinds 1 juni weer mogen ontvangen. Wij keken hier enorm naar uit!

Hierbij informeren wij u graag over onze coronamaatregelen:

Reserveren voor een tafel is verplicht, zowel binnen als buiten. Er mogen binnen maximaal 30 gasten tegelijkertijd verblijven. Maximaal 4 gasten per tafel is toegestaan. Tafels staan in ons restaurant op minimaal 1,5m van elkaar.

– Indien u klachten hebt zoals verkoudheid, hoesten, niezen, koorts, griepachtige klachten of benauwdheid verzoeken wij u ons restaurant niet te bezoeken of uw reservering te annuleren.

– Indien iemand in uw huishouden één van bovenstaande klachten heeft, verzoeken wij u ons restaurant niet te bezoeken of uw reservering te annuleren.

– Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, wij hebben hier middelen voor. Tevens vragen wij u om uw persoonlijke gegevens achter te laten t.b.v. het bron- en contactonderzoek.

– Bij aanvang van uw bezoek zijn wij verplicht een controlegesprek te houden om eventuele risico’s uit te sluiten.

Uiteraard zullen wij ons ook aan alle maatregelen houden en zetten wij extra schoonmaakmomenten en handelingen in voor een veilig verblijf in onze zaak.

Wij danken u voor uw medewerking, blijf gezond!

Met gastvrije groet,
Team Eetcafé ‘t Ruifje